918Kiss Plus Slots Introduction- Treasure of El Dorado

Screenshot_2020-01-16-15-46-01-952_com.ml.kiss918

Pembangun permainan atas 918Kiss menawarkan pemain peluang untuk menyertai ekspedisi ke bandar Amerika Selatan yang tersembunyi dan mencari khazanah Slot Betting emas yang indah yang disimpan di sana dengan slot baru Treasure of El Dorado. 918Kiss Plus bersedia untuk Online Betting mendedahkan legenda rahsia dan berkongsi butiran permainan dengan anda.

DESKRIPSI
Treasure of El Dorado 918Kiss adalah slot 5-reel petualang dengan 50 paylines. Ia memberitahu pemain legenda El Dorado dan menjemput mereka untuk memburu sejumlah besar emas dan harta karun.
Simbol penebangan Online Betting dipersembahkan oleh peta bandar El Dorado, tanah di mana-mana di gulungan dan memicu putaran bebas dengan simbol yang Slot Betting berkembang. Untuk membuatnya mungkin, pemain perlu mendarat 3 pengacau.
Putaran percuma Online Betting muncul selepas simbol rawak menjadi lambang pengembangan yang khusus.
Meluaskan simbol dicetuskan 918Kiss jika ada simbol yang sedia untuk membentuk kombinasi yang menang.
Simbol permainan termasuk tiga watak utama, Treasure Hunter, The Scientist, dan Pencuri Slot Betting Harta, serta koin emas, patung, dan kuil.
TETAPI MENGENAI RUMAH EL DORADO
Layout: 5 × 3
Paylines: 50
Teknologi: HTML5
Versi: Desktop, mudah alih
Grafik yang menakjubkan 918Kiss dan Online Betting jalan cerita yang menarik akan memberi inspirasi kepada pemain dari mana-mana kasino dalam talian untuk menyertai perburuan untuk bandar emas ajaib dan khazanah Slot Betting misteri. Misteri Eldorado, bersama-sama dengan slot lain dari penyedia permainan terkemuka, boleh diintegrasikan ke dalam platform perjudian dalam sesi tunggal dengan APIgrator. Mari cuba di ECWON!


Comments